MAGAZÍN / Gastronomie

Popis:
20.11.2018

Kuřecí stehýnka pečené na pivu

Kuře na rozličný způsob je v naší zemi oblíbený pokrm. Stehýnka pečená na pivu si rychle připraví i méně zkušený kuchař.

Suroviny pro cca 4 porce

Postup přípravy

Troubu rozehřejeme na 180 ° C.

Do hrnce nalijeme pivo, přidáme med, prolisovaný česnek, kurkumu, zázvor, špetku cayenského pepře, sůl a pepř. Směs necháme svařit asi na polovinu, aby byla lesklá a hustá.

Nalejeme ji na stehýnka v míse a ze všech stran je obalíme. Pak vyklopíme do pekáče vyloženého pečícím papírem. Nakonec potřeme slunečnicovým olejem a pečeme do zlatova a křupava.

Přejeme dobrou chuť!

Autor / zdroj: PR

DALŠÍ ČLÁNKY

Post

Farmářské trhy najdete opět v pátek u Tržnice

Více než dvě desítky stánků najdou návštěvníci farmářských trhů v pátek 25. května před Tržnicí v Karlových Varech.

Post

Muzejní noc v Karlových Varech

Muzeum Karlovy Vary je místem, kde v pátek 17. května začíná celorepublikový, již patnáctý ročník Festivalu muzejních nocí.

Post

Část Západní ulice v centru Karlových Varů dostane nový povrch

V pátek 3. května bude zahájena oprava části Západní ulice. V úseku mezi Chebským mostem a křižovatkou s ulicí Dr. Engla bude odfrézován stávající nar

PARTNEŘI

www.wwwdesign.cz www.ippolna.cz www.casopis-dracek.cz energy.akcenta.eu